Els organitzadors tornaven a apostar per l’Atletisme en aquesta segona edició dels L’H Games i es va veure que va ser un gran encert.

Primer van ser els petits de la casa que van fer una prova no competitiva que va consistir en córrer 60m llisos. Nens i nenes de curta edat que mai havien tingut contacte ni amb la pista d’atletisme ni en competició de curses de curta distància es van inscriure per disputar aquesta prova i gaudir d’un esport tant integrador i igualitari com és l’atletisme. També va jugar un paper important l’equip de tècnics i cronometradors que va ser fruit de la col·laboració del club d’atletisme de l’Hospitalet, que van estar a càrrec de totes les proves.

Després va arribar la prova dels Relleus 4×100, que va ser un gran repte per l’organització i els equips participants. Tots els equips d’aquesta prova mereixen un reconeixement, ja que es tracta d’una prova molt tècnica, que exigeix coordinació i velocitat al mateix temps. Els participants mai havien tingut contacte ni amb aquesta prova ni, en la seva gran majoria, amb la pista d’atletisme, però, així i tot, van córrer una cursa extraordinària. El triomf va ser per l’equip de Barcelona Capital, que va guanyar amb un temps de 53”71, en segon lloc, El Prat amb 55”74 i el tercer lloc per Girona amb 1’02”15.

Finalment, la prova dels 100m llisos, amb tres sèries: una de dones i dos d’homes. La guanyadora de la categoria de dones va ser Zoila Sánchez, amb un temps de 17”27, que va disputar el triomf fins a l’últim metre amb la segona classificada, Carmen Jaen, amb un temps de 17”75, mentre que el tercer lloc se’l va endur Pilar Jara, que va aturar el cronòmetre als 19”11. Pel que fa als homes, el primer lloc va ser per Javier Jiménez, amb un excel·lent temps de 12”86. El segon lloc, molt disputat amb el tercer, va anar per a Toni Fernández amb 13”42 i la tercera plaça va ser per a Carlos Ariño amb un temps de 13”43.